www.singer-ceska.cz

Elektrodová svářečka 230 A LCD Hot Start Arc Force rukojeť – Obloukové svářečky Stamos

Unikátní a oblíbený produkt Elektrodová svářečka 230 A LCD Hot Start Arc Force rukojeť - Obloukové svářečky Stamos originál od značky Stamos máte možnost získat právě teď v nabídce výhodně! Zrovna teď v akci za 4 699 Kč.
EAN: 4062859002976
Elektrodová svářečka 230 A LCD Hot Start Arc Force rukojeť - Obloukové svářečky Stamos
Ověřit dostupnost
Značka: Stamos
4 699

Elektrodová svářečka S-MMA-230D značky Stamos Germany s technologií IGBT kombinuje vysoký výkon 230 A s kompaktní a pohodlnou konstrukcí. Vzhledem ke svým vlastnostem je svářečka vhodná nejen pro práci v dílnách či továrnách, ale také pro mobilní opravářské a údržbářské práce ve venkovním prostředí. Moderní elektrodová svářečka disponuje praktickými pracovními vlastnostmi, které vám umožní bez velké námahy provádět rychlé a bezpečné svary. Svařovací proud lze plynule nastavovat pomocí ovladače do 230 A a ovládat jej pomocí LCD displeje. Svařovací proud je regulován na 115 A pro pracovní cyklus 100 %. Ochranný plyn není nutný, proto je s touto svářečkou možné pracovat s velkou přesností také za nepříznivých podmínek, např. silného větru.
 Elektrodová svářečka disponuje funkcí Hot Start, která krátce po zahájení svařování automaticky dodává vyšší svářecí proud. Prostřednictvím tohoto „horkého startu“ je svarový spoj okamžitě optimálně zahřán, aby se elektroda nelepila a od začátku byly zajištěny stabilní a čisté výsledky. Další podporu při optimalizovaní svářecích výsledků zajišťují funkce Arc Force a Anti Stick. S funkcí Arc Force lze rovněž regulovat elektrický oblouk a přizpůsobit jej na svařovaný materiál a požadovanou tloušťku svaru. Funkce Anti Stick zabraňuje přehřátí a přilepení elektrody k svařovanému materiálu prostřednictvím vypnutí svařovacího proudu.
 Dlouhodobě správné fungování elektrodové svářečky zajišťuje vzduchové chlazení a ochrana proti přehřátí. Funkce VDR se stará o bezpečnost během MMA svařování, obzvláště pokud se svařuje ve vlhkém prostředí. Pro pohodlné přemisťování je zařízení vybaveno nosným popruhem. S tímto přístrojem lze snadno provádět instalace a údržbu zábradlí, schodišť, vrat a dveří, kontejnerů nebo jiných zařízení vyrobených z kovu. MMA svářečka svařuje materiály jako ocel, železo, litina, nikl, měď či hliník od tloušťky 2 mm. Pomocí přídavného svařovacího TIG hořáku s externí přípojkou plynu (není součástí dodávky) lze na svářečce jako přídavný režim zapnout TIG svařování s Liftarc zapalováním. TIG svařování se využívá zvláště tehdy, kdy je nutné provádět mimořádně čisté svary, neboť při tomto svařování nevznikají prakticky žádné nečistoty. Funkce Liftarc neovlivňuje ani neinterferuje s citlivými elektronickými zařízeními v blízkosti, jako jsou mobilní telefony, počítače nebo řídicí systémy.