www.singer-ceska.cz

Kreslící stůl se stoličkou pro architekty a umělce 900 x 600 mm zásuvky – Psací stoly Fromm & Starck

Žádaný kus Kreslící stůl se stoličkou pro architekty a umělce 900 x 600 mm zásuvky - Psací stoly Fromm & Starck od našeho předního výrobce Fromm & Starck máte možnost koupit aktuálně na webu za outletovou cenu. Právě teď za cenu 3 799 Kč.
EAN: 4062859072870
Kreslící stůl se stoličkou pro architekty a umělce 900 x 600 mm zásuvky - Psací stoly Fromm & Starck

Využijte profesionální pracovní podmínky se sklopitelným kreslícím stolem výrobce Fromm & Starck. Na 900 x 600 mm velké desce stolu můžete čistým a profesionálním způsobem vytvářet i velké výkresy. Vyberte si úhel sklonu mezi 0 a 45° a využijte tento modul jako klasický psací stůl, ale také jako stůl na kreslení. Rovněž výšku tohoto kreslícího stolu pro architekty můžete variabilně nastavovat v rozmezí 760 – 1120 mm. Díky svému klasickému designu zapadne stůl pro architekty a umělce harmonicky do každého interiéru.
 Kromě dostatečně velké plochy na kreslení máte pod stolem dostatek úložného prostoru, kde si můžete uložit různé pomůcky. Na boku se nacházejí tři zásuvky, která mají nahoře malou odkládací plochu velikosti 400 x 350 mm. Snadno přístupné přihrádky můžete využívat na menší kreslicí pomůcky, jako jsou tužky, štětce, papír na přípravné kresby či gumy. Přímo pod psací a kreslicí plochou naleznete odkládací místo, na kterém si můžete přehledně uložit i větší listy či pravítka.  Stabilní konstrukce stolu se vyznačuje pevným ocelovým rámem, který bez problémů unese zátěž až 60 kg. Stejně odolná je i deska stolu, vyrobena z dřevotřísky MDF, která je potažena PVC. Tak tento stůl na kreslení vydrží bez problémů i každodenní zatížení. Kreslicí stůl je doplněn pohodlnou stoličkou s příjemnou výškou 52 cm a čalouněnou sedací plochou o průměru 28 cm. Sedátko se dá využívat velice flexibilně a jeho nosnost činí 90 kg. Montáž pracovního stolu zvládnou obratem ruky i začátečníci. Potřebný montážní materiál a pokyny jsou součástí dodávky.