www.singer-ceska.cz

Zvedací popruh obvodová délka 2 m 1000 kg – Zvedací popruhy Steinberg

Zcela unikátní produkt Zvedací popruh obvodová délka 2 m 1000 kg - Zvedací popruhy Steinberg od společnosti s úžasnou pověstí Steinberg lze sehnat tady teď právě v akci. Levně za 359 Kč.
EAN: 4062859986542
Zvedací popruh obvodová délka 2 m 1000 kg - Zvedací popruhy Steinberg
Ověřit dostupnost
Značka: Steinberg
359

Pomocí flexibilního zvedacího popruhu SBS–HG-1002 od společnosti Steinberg Systems je možné bezpečně zvedat a přesouvat břemena s citlivým povrchem, bez pevných zachycovacích bodů nebo s ostrými hranami. Tento vysoce kvalitní zvedací popruh je vyroben z vysoce pevného polyesteru a může se zatížit až do 1000 kg.
 Délka 1, resp. obvod 2 m a šířka 44,5 mm umožňují mnohostranné použití tohoto zvedacího pásu – a to i u velkých či nerovnoměrně tvarovaných přepravovaných nákladů. Nízká hmotnost při vysoké zatížitelnosti, jakož i normované barevné kódování usnadňují manipulaci s tímto zvedacím pásem, který se stává nepostradatelným pomocníkem při rychlé přepravě komplikovaných nákladů.  Zvedací pás odpovídá normě DIN EN 1492-2 a splňuje díky bezpečnostnímu faktoru 7:1 ty nejvyšší možné požadavky. Umožněno je to především kombinací polyesteru a nekonečného návinu, který je pro zvedací popruhy typický. Kromě vysoké zatížitelnosti až 1000 kg je tento materiál maximálně odolný vůči vlhkosti, olejům či tukům a má tedy i velice dlouhou životnost. Polyester není vodivý a díky své vysoké tepelné odolnosti je možné ho bezpečně používat v rozmezí mezi -40 +100 °C.  Upozornění: Před každým užitím je třeba zvedací popruhy vizuálně zkontrolovat. Bezpečnostní kontrola se musí provádět každý rok.